معرفی ماشین های ایرانی

ماشین های ایرانی، معرفی تمام خودروهای ایران با عکس

نویسنده
7013

-
زمان مطالعه: 21 دقیقه
نویسنده
7013

-
زمان مطالعه: 21 دقیقه
Author picture
نویسنده ویرایشگر
سعادت رنت
هیچ داده ای یافت نشد

اولین گام برای خرید یک خودرو ایرانی، داشتن اطلاعات کافی درباره ماشین‌های ایرانی است. با وجود تحریم‌هایی که برای کشورمان وجود دارد، در میان ماشین‌های ایرانی تنوع نسبتاً خوبی است. داشتن اطلاعات کافی درباره مشخصات و ویژگی‌های خودروهای مختلف به شما کمک می‌کند تا بهترین ماشین ایرانی را برای خود انتخاب کنید.

همچنین اگر قصد داشته باشید نسبت به اجاره خودرو ایرانی اقدام کنید نیز به این اطلاعات نیاز دارید. در این مقاله می‌خواهم به بررسی و معرفی مشخصات تمامی‌های ماشین‌های ایرانی تولید و مونتاژ داخل بپردازم.

سرفصل های مقاله

ماشین‌های ایرانی خودرو سازی سایپا

  • ماشین پراید وانت
  • ماشین ساینا S
  • ماشین کوییک
  • ماشین شاهین سایپا
  • ماشین اطلس سایپا

ماشین‌های ایرانی، پراید وانت

یکی از خودروهایی تولیدی شرکت سایپا که بر خلاف تصور عموم، مورد استقبال قرار گرفت پراید وانت است. پراید وانت یکی از ماشین‌های ایرانی خوش قیمت است که در دسته بندی پیکاپ‌های کوچک قرار دارد. با وجود ایرادات و مشکلاتی که این خودرو دارد، اما به خاطر کارآمد بودن و قیمت مناسب، مود توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.

ماشین‌های ایرانی، پراید وانت
منبع: Instagram

ماشین ساینا S

از میان ماشین‌های ایرانی برند سایپا، یکی از موفق‌ترین‌ها و پرفروش‌ترین‌ها که می‌توانید در تمام خیابان‌ها ببینید، خودرو ساینا اس است. این خودرو درواقع جایگزین تولید تیبا شد و در سال 99 نیز نسخه فیس لیفت ساینا معمولی که همان ساینا اس است، تولید شد. این خودرو از نظر فنی تفاوتی با تیبا ندارد اما از نظر ظاهری بسیار شکیل‌تر است و مورد پسند قرار می‌گیرد.

ماشین ساینا S از ماشین‌های ایرانی
منبع: Instagram

خودروهای ایرانی، ماشین کوییک

اگر دنبال یک ماشین جمع و جور، جوان پسند و قیمت مناسب هستید، کوییک می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها در میان ماشین‌های ایرانی باشد. خودرو کوییک در مدل‌های مختلفی تولید می‌شود و نسخه معمولی آن با داشتن قیمت مناسب و طراحی خوب توانسته است بازار خوبی را برای خود به دست بیاورد. تفاوت سایر نسخه‌های کوییک در رنگ سقف و نوع گیربکس است. این خودرو در حال حاضر به عنوان ارزان‌ترین خودرو هاچبک شناخته می‌شود.

خودروهای ایرانی، ماشین کوییک
منبع: Instagram

بهترین ماشین ایرانی سایپا، شاهین

قطعاً اگر بخواهیم یکی از خودروهای سایپا را به عنوان بهترین ماشین ایرانی معرفی کنیم، آن خودرو شاهین سایپا است. سایپا شاهین خودرویی با ظاهر بسیار زیبا است که از روی پرطرفدارترین ماشین‌های خارجی ساخته شده و بدنه فوق‌العاده محکمی دارد. همچنین کیفیت متریال استفاده شده در طراحی داخلی این خودرو نسبتاً قابل است. اگر می‌خواهید از میان ماشین‌های ایرانی شرکت سایپا یک خودرو قوی انتخاب کنید، پیشنهاد من به شما شاهین سایپا است که با توجه به قیمتش قطعاً ارزش خرید دارد.

بهترین ماشین ایرانی سایپا، شاهین
منبع: دیوار

خودروهای ایرانی، اطلس سایپا

در چند سال اخیر شرکت سایپا تنوع زیادی را در میان ماشین‌های ایرانی داشته است و یکی از جدیدترین مدل‌های این شرکت خودرو اطلس است. اولین تصاویر این خودرو در اواخر پاییز 1401 منتشر شدند و در واقع اطلس نوعی فیس لیفت خودرو کوییک است که امکانات و آپشن‌های بیشتری هم دارد. از نظر قیمتی، خودرو اطلس از کوییک کمی گران‌تر است اما با توجه به آپشن‌های بیشتر به نظر می‌رسید که ارزش خرید دارد.

در تولید سایپا در تولید این خودرو ها از ماشین‌های برند کیا و هاچبک‌های شرکت فورد نیز الگوبرداری کرده است و توانسته از کوییک را با ظاهر بهتری عرضه کند. در مقایسه مشخصات فنی اطلس با کوییک باید بگوییم که مشخصات فنی این خودرو کمی تقویت‌شده‌تر از کوییک است.

خودروهای ایرانی، اطلس سایپا

مشخصات ماشین‌های ایرانی سایپا

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
پراید وانت
وانت
6.6
170
1323
دیفرانسیل جلو
5 دنده دستی
71
4
ساینا S
سدان
7.2
175
1503
دیفرانسیل جلو
5 دنده دستی
87
4
کوییک معمولی
هاچبک
7.2
175
1503
دیفرانسیل جلو
5 دنده دستی
87
4
شاهین
سدان
7.2
190
1497
دیفرانسیل جلو
پنج‌سرعته دستی یا شش‌سرعته اتوماتیک
110
4
اطلس
هاچبک
6.9
130
1497
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی یا CVT
90
4

ماشین‌های مونتاژی خودرو سازی زامیاد

  • وانت نیسان زامیاد
  • کارون زامیاد
  • پادرا پلاس زامیاد

وانت نیسان زامیاد از ماشین‌های ایرانی

یکی از خودروهایی که در داخل کشورمان و توسط شرکت سایپا مونتاژ می‌شود، وانت نیسان زامیاد است. نیسان زامیاد از خودروهای ایرانی است که نام‌های مختلفی اعم از نیسان سایپا، وانت نیسان، نیسان زامیاد و… داشته است.

این خودرو از ابتدا متعلق به یکی از خودروسازی‌های ژاپن بود و بعدها توسط شرکت زامیاد نیز تولید شد. از میان وانت‌هایی که در کشور ایران تولید می‌شوند، نیسان سایپا به دلیل موجود بودن قطعات و هزینه تعمیرات و استهلاک کمی که دارد، طرفداران زیادی نیز دارد. در حال حاضر نیز نیسان از بهترین خودروهای ایرانی در زمینه باربری است.

وانت نیسان زامیاد از ماشین‌های ایرانی
منبع: Instagram

کارون زامیاد از خودروهای ایرانی

یکی از خودروهای ایرانی با کلاس بده پیکاپ که به تازگی توسط شرکت سایپا مونتاژ و عرضه شده است، کارون است. پیکاپ کارون محصول مشترک سایپا و زامیاد است که طراحی آن از یکی از خودروهای خارجی الگوبرداری شده است. بسیاری از افراد این خودرو را با نیسان سایپا مقایسه می‌کنند و میان انتخاب آن ها تردید دارند. در مقایسه این دو خودرو باید بگویم که کارون زامیاد نسبت به نیسان ارتقا یافته تر است و سواری بهتری را نسبت به نیسان به شما ارائه می‌دهد. همچنین قیمت این خودرو به نسبت امکاناتی که دارد مناسب است.

پادرا پلاس زامیاد

پادرا زامیاد از ابتدا به عنوان جایگزینی برای نیسان زامیاد ساخته شد؛ اما با توجه به قیمت بالایی که دارد این پروژه و جایگزینی پادرا پلاس زامیاد با نیسان زامیاد با موفقیت روبرو نشد. سپس پادرا پلاس محصول شرکت زامیاد (یکی از زیرمجموعه‌های سایپا) تولید و به بازار عرضه شد تا با قیمت کمتر و معقول‌تر جایگزین نیسان زامیاد شود. با توجه به اینکه پادرا پلاس زامیاد به‌روزتر از نیسان زامیاد است و ظاهر بهتری دارد، در میان خودروهای ایرانی برای باربری سبک قرار گرفت.

ماشین‌های ایرانی پادرا پلاس زامیاد
منبع: سعادت رنت

مشخصات ماشین‌های مونتاژی خودرو سازی زامیاد

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
نیسان زامیاد
وانت
13
140
2400
دیفرانسیل عقب
5 دنده دستی
100
4
کارون زامیاد
پیکاپ
11
90
2389
دیفرانسیل عقب
5 دنده دستی
94
4
پادرا پلاس زامیاد
پیکاپ
7.2
175
1503
دیفرانسیل عقب
6 دنده دستی
87
4

ماشین‌های ایرانی خودرو سازی ایران‌خودرو

  • ماشین سمند
  • ماشین سورن پلاس
  • ماشین تارا
  • ماشین رانا پلاس
  • ماشین آریسان 2
  • ماشین دنا پلاس توربو
  • پژو 206
  • پژو 206 اس دی
  • پژو پارس
  • پژو 207i

ماشین سمند LX EF7 از ماشین‌های ایرانی

یکی از محصولات پرطرفدار و قوی از ماشین‌های ایرانی گروه ایران خودرو، ماشین سمند LX EF7 است. البته سمند در مدل‌های مختلفی تولید شده است اما در حال حاضر این مدل از محبوبیت بیشتری برخوردار است. ماشین سمند LX EF7 سال‌ها است که در حال تولید استفاده است و بازار خوبی نیز دارد. از اصلی‌ترین دلایل محبوبیت این ماشین می‌توان به قدرت و استحکام آن اشاره کرد. همچنین این خودرو از ارزان‌قیمت‌ترین خودروهای گروه ایران‌خودرو است.

ماشین سمند LX EF7 از ماشین‌های ایرانی
منبع: سعادت رنت

بهترین ماشین ایرانی، ماشین سورن پلاس

خودرو سورن پلاس یکی دیگر از خودروهای ایرانی است که از روی پژو 405 تولید شده است. سورن پلاس درواقع نسخه ارتقا یافته سمند است و تفاوت‌های کمی با این خودرو دارد. علاوه بر تغییرات جزیی در ظاهر خودرو، مشخصات فنی سورن پلاس نیز کمی با سمند تفاوت دارد. سورن پلاس بیشتر مناسب افرادی است که می‌خواهند ماشین ارتقا یافته تری نسبت به سمند داشته باشند اما قصد ندارند هزینه خیلی بیشتری کنند.

بهترین ماشین ایرانی، ماشین سورن پلاس
منبع: Instagram

ماشین تارا از خودروهای ایرانی

تارا از جدیدترین خودروهای ایرانی است که توسط ایران خودرو تولید شده است و در واقع نسخه ایرانی پژو 301 است. خودروسازی ایران خودرو تمام تلاشش را کرده است که تارا را از تمامی جوانب تقویت کند. از امکانات جدید این خودرو می‌توان به آپشن‌های بیشتر و پیشرانه tu5 اشاره کرد که امروزه بسیار طرفدار دارد. از نظر طراحی داخلی نیز از نظر ارگونومی ارتقا یافته است.

ماشین تارا از خودروهای ایرانی
منبع: Instagram

بهترین ماشین ایرانی، رانا پلاس

رانا پلاس بعد از چند مدت که از تولید خودرو رانا گذشت، وارد خط تولید خودروسازی ایران‌خودرو شد. البته مشخصات فنی این خودرو تفاوت زیادی با رانا ندارد و تنها تغییرات جزئی ظاهری و امکانات این خودرو به وجود آمده است. به طور کلی این خودرو می‌تواند اکثر انتظارات شما را از یک خودرو با کیفیت برطرف کند. این خودرو هم ظاهر جوان‌پسندی مانند 207 دارد و هم از نظر ظرفیت و جادار بودن برای خانواده‌ها مناسب است.

بهترین ماشین ایرانی، رانا پلاس
منبع: سعادت رنت

ماشین آریسان 2

خودرو وانت آریسان 2 در واقع همان نسخه جدید آریسان 1 است که 6 سال بعد از آریسان 1 وارد بازار شد. آریسان 2 از نظر ظاهری کامل شبیه نسخه قبلی است اما در این خودرو مشکلات و نقص‌های فنی برطرف گشته است. وانت آریسان 2 برخلاف نسخه قبلی که مشکلات زیادی داشت و محبوب نبود، طرفداران نسبتاً زیادی دارد و قیمت مناسبی هم دارد.

ماشین‌های ایرانی آریسان 2
منبع: Instagram

ماشین دنا

یکی از خودروهای ایرانی متفاوتی که در سال 1393 به بازار ایران عرضه شد، خودرو دنا بود که نسبت به خودروهای قدیمی شرکت ایران‌خودرو، ظاهر متفاوت و بهتری داشت. این خودرو در ابتدا با هدف جایگزین شدن با خودرو سمند معرفی شد و اکنون نیز جای خوبی در بازار ایران دارد. خودرو دنا مدل‌های بالاتر و آپشن دارتری نیز با عنوان‌های دنا پلاس، دنا پلاس توربو نیز دارد که این خودروها با ظاهر نسبتاً مشابه، مشخصات فنی و آپشن‌های کامل‌تری دارند.

دنا از ماشین‌های ایرانی
منبع: karnameh

ماشین دنا پلاس توربو

طرح اولیه خودرو دنا که یکی از ماشین‌های ایرانی محبوب است، از روی سمند ساخته شده است. البته خودرو دنا پلاس توربو نسبت به دنا معمولی تغییرات بسیار زیادی داشته و آپشن‌های بیشتر و کامل‌تری دارد. در حال حاضر با توجه به تحریم بودن کشورمان و محدودیت در خرید خودروهای خارجی، خودرو دنا پلاس و نسخه‌های کامل‌تر آن گزینه‌های مناسبی در ایران هستند. اگر به دنبال یک خودرو قوی، محکم و پرسرعت هستید، خودرو دنا پلاس توربو با توجه به قیمتی که دارد گزینه مناسبی برای این بودجه است. البته این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که هزینه نگهداری این خودرو نسبت به سایر خودروهای تولید شرکت ایران خودرو بیشتر است.

ماشین‌های ایرانی، ماشین دنا پلاس توربو
منبع: Instagram

ماشین پژو 206

یکی از محبوب‌ترین ماشین‌های تولید ایران خودرو که سال‌هاست در مدل‌ها و تیپ‌های مختلف عرضه می‌شود پژو 206 است. یکی از دلایل اصلی تنوع زیاد این خودرو و سال‌های طولانی تولید آن، توجه جوانان به این مدل از خودرو است. این خودرو طراحی ظاهری و مشخصات فنی قابل قبولی دارد و یک خودرو ایده‌آل برای استفاده روزمره است.

پژو 206 در تیپ‌ها مدل‌های متنوع اعم از تیپ 2، 5 و 3 تولید شده است که هرکدام از این مدل‌ها تفاوت‌های جزیی در ظاهر و مشخصات فنی دارند. به عنوان مثال پژو 206 تیپ 3 با سقف شیشه ای تولید شده است که در بازار نیز بسیار محبوب است. به طور کلی پژو 206 یکی از خودروهای ایرانی برای استفاده جوانان و استفاده روزمره است و مناسب سفرهای خانوادگی نیست؛ زیرا محدودیت فضا دارد.

ماشین‌های ایرانی، پژو 206
منبع: سعادت رنت

بهترین ماشین ایرانی، پژو 206 اس دی

پژو 206 اس دی یکی دیگر از تولیدی‌ها و ماشین‌های ایرانی شرکت خودروسازی ایران خودرو است که از روی 206 ساخته شده است. در واقع این خودرو به منظور بهینه سازی و ارتقا پژو 206 به یک خودرو جادارتر تولید شد و بازار خوبی در ایران نیز دارد. پژو 206 اس دی دارای یک صندوق جادار و مناسب است که این ماشین را برای استفاده‌هایی به غیر از روزمره مناسب می‌کند.

بهترین ماشین ایرانی، پژو 206 اس دی
منبع: سعادت رنت

پژو پارس، خودروهای ایرانی

پژو پارس نیز یکی از خودروهای ایرانی و قدیمی تولیدی ایران‌خودرو است که با وجود گذر سال‌های زیاد، هنوز تغییر زیادی در تولید آن به وجود نیامده است. پژو پارس درواقع همان فیس لیفت 405 است و مدل‌های مختلفی اعم از دوگانه سوز، سال، ELX و… دارد؛ اما از میان تمامی این مدل‌ها پژو چارس ال ایکس طرفدارات بیشتری دارد. نقطه قوت اصلی این خودرو موتور TU5 آن است که قدرت و شتاب خوبی به خودرو داده است. اگر میان پژو پارس و 405 قصد خرید خودرو دارید، قطعاً پژو پارس با توجه به آپشن ها و امکانات نسبتاً بیشتری که دارد، گزینه مناسب‌تری خواهد بود.

پژو پارس، خودروهای ایرانی
منبع: سعادت رنت

پژو 207i از ماشین‌های ایرانی

تفاوت اصلی پژو 207 با پژو 206 در ظاهر آن است و 207 همان فیس لیفت 206 است. بیشترین تفاوت ظاهری این دو خودرو مربوط به راغ های آن ها می‌شود و از چراغ‌های زیباتری در 207 استفاده شده است. خودروهای 206 و 207 اختلاف قیمت زیادی دارند و همین سبب شده افراد بیشتر به سمت پژو 206 بروند. اما قطعاً پژو 207 هم نیز با ظاهر جذابی ک دارد برای برخی از افراد وسوسه کننده خواهد بود. پژو 207 نسخه‌های بهتر و کامل‌تری نیز دارد که امکانات بهتری را ارائه می‌کنند؛ این مدل‌ها عبارتند از پژو 207 دو رمگ، پژو 207 صندوقدار، پژو 207 اتومات، پزو 207 پانوراما و… .

پژو 207i از ماشین‌های ایرانی
منبع: سعادت رنت

مشخصات ماشین‌های ایرانی ایران خودرو

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
سمند LX EF7
سدان
7.8
189
1700
دیفرانسیل جلو
5 دنده دستی
103
4
سورن پلاس
سدان
7.49
190
1650
دیفرانسیل جلو
5 دنده دستی
115
4
تارا
سدان
7.06
190
1598
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی یا ۶سرعته اتوماتیک
113
4
رانا پلاس
سدان
6
189
1587
دیفرانسیل جلو
۶سرعته دستی
105
4
آریسان 2
وانت
9.25
170
1761
دیفرانسیل جلو
5 دنده دستی
104
4
دنا پلاس توربو
سدان
7.9
205
1650
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی
150
4
دنا
سدان
7.74
189
1645
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی
115
4
پژو 206 تیپ 5
هاچبک
6.4
198
1587
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی
110
4
پژو 206 اس دی
سدان
6.6
193
1587
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی
110
4
پژو پارس LX
سدان
7.5
190
1587
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی
108
4
پژو 207 آی
هاچبک
6.4
198
1600
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی
110
4

خودروهای مونتاژی شرکت ایران خودرو

  • هایما S5
  • هایما S7
  • هایما 8S
  • هایما 7X
  • لونا GRE
  • پژو 2008
  • تندر 90
  • تندر پیکاپ
  • H30 Cross
  • S30
  • شاین مکس

هایما S5 خودرو مونتاژی در ایران

خودرو مونتازی هایما S5 یکی از ماشین‌های ایرانی مونتاژ شده توسط ایران خودرو است که در سال 1396 عرضه شد. هایما S5 از خودروهای قدرتمند و محبوب میان جوانان است که آپشن ها و امکانات خوبی را به مصرف کننده ارائه می‌دهد. البته این خودرو از ابتدای عرضه به دلیل قیمت نسبتاً بالا خیلی مورد استقبال قرار نگرفت. مشخصات فنی و ظاهری هایما S5 به گونه ای طراحی شده است که برای استفاده روزمره و مسافرت بسیار مناسب است.

هایما اس 5 از ماشین‌های ایرانی
منبع: bama

هایما S7، کراس‌اوور ایرانی

خودروهای کراس‌اوور مانند هایما S7، به دلیل تک دیفرانسیل بودن در زمینه آفرود کاربردی ندارند، اما با ظاهر جذاب و پرابهتی که دارند، توجه مردم را جلب کرده اند. بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند با هزینه سدان ها و هاچبک های جمع و جور، برای ماشین‌های کراس‌اوور ضعیف‌تر مانند هایما S7 هزینه کنند. هایما S7 طراحی داخلی شیک و مناسبی دارد و با خرید نسخه پلاس می تواید از آپشن‌های بیشتری نسبت به نسخه معمولی بهره مند شوید.

هایما اس 7 از ماشین‌های ایرانی
منبع: navaran

هایما 8S خودرو چینی مونتاژ ایران خودرو

هایما 8S یکی دیگر از محصولات شرکت چینی هایما است که با شروع مونتاژ این خودرو در شرکت ایران خودرو به بازار ایران راه پیدا کرد. این خودرو در بازار کشور چین طرفداران زیادی نداشت اما با ورود به بازار ایران با استقبال بهتری روبرو شد و علت آن هم محدودیت‌ها و تحریم‌هایی است که در کشورمان وجود دارد. به طور کلی این خودرو کراس‌اوور با ظاهر جذاب و ابهتی که دارد می‌تواند رضایت جوانان را به دست بیاورد.

ماشین‌های ایرانی، هایما اس 8
منبع: khodrobank

خودروهای ایرانی مونتاژی، هایما 7X

همکاری شرکت هایما و ایران خودرو به دلیل وجود تحریم‌ها از سال 1390 شروع شد تا شرکت هایما بتواند جایگزین برند سوزوکی شود. پس از عرضه هایما ای 5 و ای 7، محصول جدید توسط این کمپانی به نام هایما X7 عرضه شد که از جدیدترین محصولات این کمپانی است. اگر قصد تهیه خودرو از برند هایما را دارید و محدودیت بودجه ندارید، هایما X7 بهترین و بروزترین خودرو این برند است که البته قیمت بالاتری نسبت به سایر محصولات آن دارد. تفاوت اصلی این خودرو با سایر محصولات هایما در کلاس بدنه آن است. کلاس بدنه هایما X7 ون است و با خرید این خودرو در واقع شما صاحب یک مینی ون بسیار جادار خواهید شد.

لونا GRE از خودروهای وارداتی ایرانی

لونا GRE اولین خودرو برقی و وارداتی شرکت ایران خودرو است و توسط یک برند چینی و فرانسوی تولید شده است. لونا GRE یک خودرو سدان تمام برقی است و مشخصات فنی کاملاً متفاوتی با سایر خودروهای ایران خودرو دارد و همچنین ظاهر بدنه آن نیز بسیار لوکس و جدید است. لونا GRE با وجود برقی بودن توانسته از مشخصات فنی خوبی را ارئه کند و قدرت 149 اسب بخاری دارد. جالب است که بدانید گیربکس لونا GRE تک سرعته است و شتاب بسیار خوبی دربرابر رقبای بنزینی خود دارد. اگر هم جز عاشقان سرعت هستید می‌توانید حداکثر سرعت 140 کیلومتر بر ساعت را با این خودرو تجربه کنید.

لونا GRE از خودروهای وارداتی ایرانی
منبع: bama

پژو 2008 از ماشین‌های ایرانی وارداتی

یکی از قوی‌ترین و بهترین محصولات وارداتی ایران خودرو پژو 2008 است که به با ورود به بازار ایران به دلیل مشخصات فنی خوب و عملکرد عالی توانست جایگاه خئبی در بازار ایران به دست بیاورد. با وجود اینکه پژو 2008 پتانسیل خوبی برای رشد بیشتر و جذب رضایت بیشتر در کشورمان داشت، به دلیل برگشت دوباره تحریم‌ها واردات آن متوقف و در حال حاضر تنها مدل‌های دست دوم آن در بازار ایران موجود است. قیمت این خودرو با توجه به مشخصات فنی و ایمنی بالایی که نسبت به رقبای خود دارد بسیار مناسب است و تنها ایراد آن آپشن‌های کم آن است که ممکن است نتواند رضایت مصرف کنندگان را براورده کند.

پژو 2008 از ماشین‌های ایرانی وارداتی​
منبع: car

تندر 90 از ماشین‌های ایرانی

یکی از خودرو ها و ماشین‌های ایرانی که به صورت موناژی در ایران خودرو تولید می‌شود، تندر 90 یا همان ال 90 است. خودرو ال 90 که به آن لوگان نیز گفته می‌شود، ابتدا توسط شرکت خودروسازی رنو تولید شد. تندر 90 هم توسط شرکت ایران خودرو و هم پارس خودرو تولید می‌شود که محصول تولیدی هر دو این کارخانه‌ها مشابه همدیگر است. ال 90 در تیپ‌های مختلف E0،E1  و E2 تولید می‌شود و همه این مدل‌ها تنها تفاوت‌های جزیی در رنگ سپر و آپشن ها دارند.

ال 90 از ماشین‌های ایرانی
منبع: سعادت رنت

تندر پیکاپ از ماشین‌های ایرانی

تندر پیکاپ یک خودرو با کلاس بدنه وانت شهری است که کاملاً مشابه ال 90 ساخته شده است. این خودرو از سال 1393 وارد ایران شد. تنها تفاوت تندر پیکاپ با تندر معمولی در قسمت عقبی خودرو است که صندوق و ردیف قبلی سرنشین را ندارد و بجای آن محفظه بار قرار گرفته است. قسمت جلویی تند پیکاپ کاملاً مشابع ال 90 است و هیچ تفاوتی با آن ندارد. یکی از نکات مثبت درباره تندر پیکاپ این است که پشت فضای صندلی آن 300 لیتر فضای خالی قابل استفاده وجود دارد. طراحی داخلی و فضای کابین این خودرو نیز کاملاً اقتصادی و مناسب استفاده روزمره و کاری انجام شده است.

تندر پیکاپ از ماشین‌های ایرانی
منبع: carstan

H30 Cross هاچ بک مونتاژ ایرانی

چند سالی است که بازار هاچ بک در ایران بسیار داغ شده است و یکی از کمبودهایی که در بازار ایران حس می‌شد، هاچ بک های خوب و قوی بود. به همین دلیل ایران خودرو با همکاری شرکت دانگ فنگ چین، خودرو H30 Cross را وارد بازار ایران کرد. H30 Cross پس از ورود به بازار ایران همانند پژو 206 بسیار محبوب شد که یکی از علل آن موجود بودن قطعات و لوازم یدکی این خودرو است.

ماشین‌های ایرانی، H30 Cross
منبع: سعادت رنت

دانگ فنگ S30 مونتاژ ایران خودرو

یکی دیگر از ماشین‌های ایرانی مونتاژی ایران خودرو دانگ فنگ S30 بود که بعد از عرضه اچ 30 کراس چینی در بازار ایران عرضه شد. دانگ فنگ S30 درواقع همان نسخه سدان اچ 30 کراس است و پس از عرضه در سال 97 برخلاف رقیب هاچبکش، خیلی مورد استقبال قرار نگرفت. یکی از دلایل موفق نبودن این خودرو در بازار ایران، طراحی ظاهری نه چندان جذابی است که دارد. البته بسیاری از افراد این خودرو را از نظر فنی دوست دارند زیرا این خودرو دارای موتور محبوب TU5 است.

ماشین‌های ایرانی، دانگ فنگ S30
منبع: Instagram

شاین مکس از خودروهای ایرانی مونناژی

پس از گذشت چند سال از واردات خودروهای دانگ فنگ اس 30 و اچ 30 کراس، ایران خودرو در سال 1402 اقدام به واردات خودروی تازه‌ای از برند دانگ فنگ بنام شاین مکس کرد. شاین مکس دو نسخه هیبریدی و بنزینی دارد و یکی از خودروهای جدید چینی پرطرفدار در ایران است. شاین مکث از نظر مشخصات فنی و امکانات و آپشن‌ها رفاهی در سطح خوبی قرار دارد و ایران خودرو اقدام به واردات و مونتاژ آن کرده است.

ماشین‌های ایرانی، شاین مکس
منبع: Instagram

مشخصات فنی خودروهای مونتاژی ایران خودرو

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
هایما S5
کراس‌اوور
8
170
1497
دیفرانسیل جلو
CVT
161
4
هایما S7
کراس‌اوور
8.8
165
1995
دیفرانسیل جلو
۵سرعته خودکار
148
4
هایما S8
سدان
7.2
180
1594
دیفرانسیل جلو
۶سرعته خودکار
193
4
هایما X7
ون
7.6
165
1594
دیفرانسیل جلو
۶سرعته خودکار
192
4
پژو 2008
کراس‌اوور
6.7
217
1598
دیفرانسیل جلو
۶سرعته خودکار
163
4
تندر 90
سدان
6.9
183
1600
دیفرانسیل جلو
5 دنده دستی
105
4
H30 Cross
هاچبک
7
183
1600
دیفرانسیل جلو
۴سرعته خودکار
105
4
S30
سدان
7.04
180
1600
دیفرانسیل جلو
۴سرعته خودکار
105
4
شاین مکس
سدان
4.3
160
1476
دیفرانسیل جلو
E-CVT
174
4

خودروهای ام وی ام مونتاژ مدیران خودرو

  • ام وی ام X55 پرو
  • آریزو 5 اسپرت
  • ام وی ام X33 کراس
  • ام وی ام X22 پرو
خودروهای ایرانی ام وی ام مونتاژ مدیران خودرو
منبع: سعادت رنت

مشخصات فنی خودروهای ام وی ام

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
ام وی ام X55 پرو
سدان
11
180
1498
دیفرانسیل جلو
۹سرعته CVT
156
4
آریزو 5 اسپرت
سدان
6.9
185
1498
دیفرانسیل جلو
۹سرعته CVT
147
4
ام وی ام X33 کراس
کراس‌اوور
5.5
175
998
دیفرانسیل جلو
۹سرعته CVT
112
3
ام وی ام X22 پرو
کراس‌اوور
8.9
172
998
دیفرانسیل جلو
اتوماتیک CVT
102
3

ماشین‌های ایرانی مونتاژی چری

  • تیگو 5
  • آریزو 6 پرو
  • تیگو 7 پرو
  • چری تیگو 8 پرو
ماشین‌های ایرانی مونتاژی چری
منبع: سعادت رنت

مشخصات فنی خودروهای چری

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
تیگو 5
کراس‌اوور
8.9
165
1971
دیفرانسیل جلو
CVT با 7 دنده در حالت دستی
139
4
آریزو 6 پرو
سدان
6.9
210
1498
دیفرانسیل جلو
۹سرعته CVT
147
4
تیگو 7 پرو
کراس‌اوور
8.4
185
1498
دیفرانسیل جلو
CVT جدید ۹سرعته
157
4
چری تیگو 8 پرو
شاسی بلند
6.8
185
1598
دیفرانسیل جلو
۷سرعته دو کلاچه
197
4

ماشین‌های ایرانی برند لیفان از کرمان موتور

  • لیفان X70
  • لیفان 820
  • لیفان X50
  • لیفان X60
ماشین‌های ایرانی برند لیفان از کرمان موتور
منبع: سعادت رنت

مشخصات خودروهای لیفان کرمان موتور

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
کراس‌اوور
8.7
175
2000
دیفرانسیل جلو
CVT
140
4
لیفان 820
سدان
8.7
180
2373
دیفرانسیل جلو
۶سرعته اتوماتیک
158
4
لیفان X50
هاچ بک
6.5
160
1498
دیفرانسیل جلو
CVT یا ۵سرعته دستی
102
4
لیفان X60
کراس‌اوور
8.2
170
1794
دیفرانسیل جلو
5 دنده دستی
131
4

خودروهای جک کرمان موتور در بازار ایران

  • جک J4
  • جک J5
  • جک S5 اتوماتیک
  • جک S3
  • جک J7 برقی
خودروهای جک کرمان موتور در بازار ایران
منبع: سعادت رنت

مشخصات خودروهای جک ایرانی

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
جک J4
سدان
5.8
180
1499
دیفرانسیل جلو
CVT
103
4
جک J5
سدان
7.6
175
1834
دیفرانسیل جلو
4 دنده اتوماتیک
140
4
جک S5 اتوماتیک
کراس‌اوور
7.7
180
1997
دیفرانسیل جلو
۶سرعته - گیربکس اتوماتیک دو کلاچه
174
4
جک S3
کراس‌اوور
5.9
175
1590
دیفرانسیل جلو
CVT
107
4
جک J7 برقی
سدان
-
142
-
دیفرانسیل جلو
برقی
190
الکتریکی

ماشین‌های ایرانی KMC مونتاژ کرمان موتور

  • KMC JS6
  • KMC A5
  • KMC T8
  • کی ام سی K7
  • کی ام سی J7
  • KMC X5
  • KMC T9
ماشین‌های ایرانی برند لیفان از کرمان موتور
منبع: سعادت رنت

مشخصات ماشین‌های KMC کرمان موتور

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
KMC JS6
کراس‌اوور
1.33
178
1498
دیفرانسیل جلو
eCVT
204
4
KMC A5
کراس‌اوور
9.6
170
1498
دیفرانسیل جلو
۷سرعته خودکار دوکلاچه
155
4
KMC T8
پیکاپ
9.8
150
1997
دو دیفرانسیل
شش‌سرعته دستی
174
4
کی ام سی K7
کراس‌اوور
8.6
160
1499
دیفرانسیل جلو
دو کلاچه ۶سرعته
174
4
کی ام سی J7
لیفت بک
6
170
1499
دیفرانسیل جلو
۶سرعته دوکلاچه
172
4
KMC X5
کراس‌اوور
7.9
170
1499
دیفرانسیل جلو
۶سرعته خودکار دوکلاچه
181
4
KMC T9
پیکاپ
8.4
150
1998
دو دیفرانسیل
۸سرعته خودکار
221
4

خودروهای برند دیگنیتی بهمن موتور

  • دیگنیتی
  • دیگنیتی پرستیژ
  • دیگنیتی دریم
ماشین‌های ایرانی مونتاژی، دیگنیتی
منبع: سعادت رنت

مشخصات خودروهای دیگنیتی بهمن موتور

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
دیگنیتی
کراس‌اوور کوپه
7.5
185
1498
دیفرانسیل جلو
CVT
148
4
دیگنیتی پرستیژ
کراس‌اوور
8.3
180
1967
دیفرانسیل جلو
۶سرعته خودکار
228
4
دیگنیتی دریم
کراس‌اوور
9.2
200
1967
دو دیفرانسیل
۶سرعته خودکار دوکلاچه
231
4

خودروهای برند ریسپکت بهمن موتور

  • ریسپکت پرایم
ماشین‌های ایرانی، ریسپکت پرایم
منبع: Instagram

مشخصات خودروهای برند ریسپکت بهمن موتور

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
ریسپکت پرایم
سدان
7.5
190
1498
دیفرانسیل جلو
۹سرعته CVT
156
4

خودروهای برند فیدلیتی بهمن موتور

  • فیدلیتی
  • فیدلیتی پرستیژ
  • فیدلیتی XB1
ماشین‌های ایرانی مونتاژی فیدلیتی
منبع: سعادت رنت

مشخصات خودروهای برند فیدلیتی بهمن موتور

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
فیدلیتی
کراس‌اوور
7.6
180
1498
دیفرانسیل جلو
شش‌سرعته دو کلاچه
155
4
فیدلیتی پرستیژ
کراس‌اوور
8.27
180
1598
دیفرانسیل جلو
۷سرعته دوکلاچه
197
4
فیدلیتی XB1
کراس‌اوور
1.8
180
1498
دیفرانسیل جلو
DHT
221
4

ماشین‌های ایرانی برلیانس پارس خودرو

  • برلیانس C3 کراس
  • برلیانس H230
  • برلیانس H220
  • برلیانس H320
  • برلیانس H330
ماشین‌های ایرانی برلیانس پارس خودرو​
منبع: سعادت رنت

مشخصات ماشین‌های برلیانس پارس خودرو

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
برلیانس C3 کراس
هاچ بک
7.6
170
1654
دیفرانسیل جلو
۴سرعته خودکار
114
4
برلیانس H230
سدان
6.5
180
1498
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی یا ۶سرعته AMT
103
4
برلیانس H220
هاچ بک
6.5
180
1498
دیفرانسیل جلو
۶سرعته AMT
103
4
برلیانس H320
هاچ بک
6.7
170
1498
دیفرانسیل جلو
۴سرعته خودکار
103
4
برلیانس H330
سدان
6.7
170
1498
دیفرانسیل جلو
۴سرعته خودکار یا ۵سرعته دستی
103
4

خودروهای برند نیسان مونتاژ پارس خودرو

  • نیسان مورانو
  • نیسان پاترول
  • نیسان پیکاپ دو کابین
  • نیسان ماکسیما اتوماتیک
  • نیسان رونیز
  • نیسان قشقایی
  • نیسان تیانا
خودروهای ایرانی برند نیسان مونتاژ پارس خودرو​
منبع: سعادت رنت

مشخصات خودروهای برند نیسان پارس خودرو

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
نیسان مورانو
شاسی بلند
12
209
3500
دو دیفرانسیل
6 دنده xTronic
266
6
نیسان پاترول
شاسی بلند
11.6
150
2389
دو دیفرانسیل
۵سرعته دستی
103
4
نیسان پیکاپ دو کابین
پیکاپ
11
155
2389
دو دیفرانسیل
دستی ۵سرعته به همراه کمک
133
4
نیسان ماکسیما اتوماتیک
سدان
11.5
255
3000
دیفرانسیل جلو
4 دنده خودکار
227
6
نیسان رونیز
شاسی بلند
11.3
161
2400
دو دیفرانسیل
5 دنده دستی
160
4
نیسان قشقایی
کراس‌اوور
8.2
178
2000
دو دیفرانسیل
6 دنده خودکار
140
4
نیسان تیانا
سدان
9.4
200
2496
دیفرانسیل جلو
CVT
182
6

خودروهای برند رنو مونتاژ پارس خودرو

  • رنو مگان 2000
  • تندر پلاس
  • رنو ساندرو اتوماتیک
  • رنو ساندرو استپ وی
خودروهای ایرانی مونتاژی رنو
منبع: سعادت رنت

مشخصات خودروهای برند رنو پارس خودرو

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
رنو مگان 2000
سدان
7.5
195
1998
دیفرانسیل جلو
4 دنده خودکار
136
4
تندر پلاس
سدان
8.3
175
1598
دیفرانسیل جلو
4 دنده خودکار (یا 5 دنده دستی)
105
4
رنو ساندرو اتوماتیک
هاچ بک
8.3
170
1598
دیفرانسیل جلو
4 دنده خودکار
105
4
رنو ساندرو استپ وی
هاچ بک
8.3
170
1598
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دستی یا ۴سرعته خودکار
105
4

ماشین‌های ایرانی فردا موتورز برند دانگ فنگ

  • FMC M4
  • FMC T5
  • فردا 511
  • فردا SX5
  • فردا SX6
  • فردا SX5 پلاس
ماشین‌های ایرانی فردا موتورز برند دانگ فنگ
منبع: سعادت رنت

مشخصات ماشین‌های ایرانی فردا موتورز برند دانگ فنگ

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
FMC M4
ون
5.9
180
1481
دیفرانسیل جلو
۷سرعته خودکار دوکلاچه
195
4
FMC T5
کراس‌اوور
7.8
160
1468
دیفرانسیل جلو
۶سرعته اتوماتیک
156
4
فردا 511
سدان
6.4
175
1480
دیفرانسیل جلو
۵سرعته دوکلاچه
106
4
فردا SX5
کراس‌اوور
7.5
160
1590
دیفرانسیل جلو
CVT
123
4
فردا SX6
ون
7.5
165
1500
دیفرانسیل جلو
CVT
147
4
فردا SX5 پلاس
کراس‌اوور
7.6
160
1499
دیفرانسیل جلو
CVT
147
4

ماشین‌های برند لاماری مونتاژ آرین پارس موتور

  • لاماری ایما
  • لاماری هیبریدی
منبع: سعادت رنت
منبع: سعادت رنت

مشخصات ماشین‌های برند لاماری مونتاژ آرین پارس موتور

نام خودرو
کلاس بدنه
مصرف سوخت (در هر 100 کیلومتر)
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)
حجم موتور (سی‌سی)
انتقال نیرو
نوع جعبه دنده
حداکثر توان (اسب بخار)
تعداد سیلندر
لاماری ایما
کراس‌اوور
6.6
160
1481
دیفرانسیل جلو
۷سرعته دوکلاچه (تر) WDCT
195
4
لاماری هیبریدی
کراس‌اوور
5.3
160
1481
دیفرانسیل جلو
e-CVT
174
4

در نهایت

در میان ماشین‌های ایرانی، انواع مختلف خودروهای تولید و مونتاژ داخل وجود دارند. در این مقاله همه خودروهای داخلی، چه تولیدی چه مونتاژی را معرفی کردیم و تمامی مشخصات آن ها را بیان کردیم. شما می‌توانید با آگاهی کامل با توجه به نیازها، سلیقه و بودجه‌ای که دارید، بهترین ماشین ایرانی را برای خود انتخاب کنید. اگر در این زمینه سؤالی دارید، حتماً آن را برای ما بنویسید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهیم.

کدام یک از محصولات لاماری توسط آرین پارس موتور تولید می‌شوند؟

خودروهای لاماری ایما و لاماری هیبریدی از محصولات برند لاماری هستند که توسط آرین پارس موتور مونتاژ می‌شوند.

شرکت خودروسازی کرمان موتور کدام یک از خودروهای برند جک را مونتاژ می‌کند؟

شرکت خودروسازی کرمان موتور خودروهای جک J4، جک J5، جک S5 اتوماتیک، جک S3 و جک J7 برقی از خودروهای برند جک را مونتاژ می‌کند.

چه خودروهایی توسط شرکت خودروسازی زامیاد که زیر مجموعه سایپا است تولید می‌شود؟

خودروهای وانت نیسان زامیاد، کارون زامیاد و پادرا پلاس زامیاد به وسیله شرکت خودروسازی زامیاد که زیر مجموعه سایپا است تولید می‌شوند.

بهترین و مجهزترین خودرو ایرانی که کاملاً تولید داخل است چیست؟

دنا پلاس توربو، بهترین و مجهزترین خودرو ایرانی کاملاً تولید داخل است.

7013
|
4 دیدگاه دربارهٔ «ماشین های ایرانی، معرفی تمام خودروهای ایران با عکس»
    1. سهیلا دوست‌صفت

      سلام. بهترین ماشین‌ها شاسی‌بلند ایران خودرو، هایما S7 و هایما S5 هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا